Inainte sa dai o fuga pana la oglinda ca sa faci inventarul la riduri, afla ca nu exista o anumita perioada ideala in care sa incepi tratamentul cu botox – fie ca vorbim de preventie sau de intretinere.

Inainte sa dai o fuga pana la oglinda ca sa faci inventarul la riduri, afla ca nu exista

Inainte sa dai o fuga pana la oglinda ca sa faci inventarul la riduri, afla ca nu exista o anumita perioada ideala in care sa incepi tratamentul cu botox – fie ca vorbim de preventie sau de intretinere. Aparitia ridurilor nu are factori comuni pentru fiecare persoana in parte si depide de structura tenului, de genetica, de cat de mult este expus tenul la soare, de tipul tenului, etc. Unele persoane se confrunta cu ridurile inca de la 20 de ani, pe cand altele, mai norocoase, incep sa le sesizeze dupa 40 de ani.
Si pentru ca nu exista o varsta anume la care sa incepi sa iei in considerare acest remediu impotriva ridurilor, noi va recomandam sa luati atitudine atunci cand ele incep sa va deranjeze. La My CliniQ – Creator of Beauty te asteapta cele mai pricepute maini cu ani de experienta ca sa te ajute sa iti recastigi tenul de alta data! <3

www.mycliniq.ro