My CliniQ - Creator of Beauty

Medicina estetica intervine pentru a corecta diverse elemente din aspectul nostru fizic facial sau corporal, de care nu suntem deplin multumiti.

Fie ca de vina este natura sau inaintarea in varsta, putem mereu corecta micile imperfectiuni, astfel incat sa obtinem o imagine care sa ne placa, care sa ne creasca increderea in propria persoana.

Putem interveni prin acte minim invazive: injectari pentru modelarea pometilor, stergerea ridurilor, a santurilor din jurul gurii care dau impresia de oboseala, conturarea buzelor sau marirea acestora in volum. Putem instantaneu obtine un ten luminos, elastic, prin proceduri de biorejuvenare faciala si mezoterapie. Putem elimina celulita si depozitele de grasime, putem obtine o hidratare si o catifelare a pielii prin proceduri ce nu depasesc 30-40 de minute.

Prin proceduri chirurgicale cu o internare de 24 de ore putem corecta mai profund, prin rinoplastii, liftinguri faciale si corporale, marirea sanilor sau a feselor cu implant, putem corecta pleoapele, efectua lipoaspiratii pe zone mari si/sau transfera grasimea din anumite parti ale corpului in altele (pometi, fese etc).

Tine minte! Nu exista nici un aspect in infatisarea ta care sa nu poata fi asa cum iti doresti! Frumusetea ta e la un click distanta! Contacteaza-ne si totul se va schimba, inclusiv increderea ta in tine!